Programma OV 2017

Helaas hebben we moeten besluiten het Jeugdstuk dit jaar niet door te laten gaan. Wel zal erin besloten kring en cabaretavond worden georganiseerd als afsluiting van het seizoen 2016-2017. We willen hiervoor ook de oud-jeugdleden uitnodigen. De volwassengroep is inmiddels alweer druk aan het repeteren en spelen op 13, 14 en 15 oktober 2017 het stuk “Dokter Jeckyll en het gezeur over Hyde”. Voor de trouwe bezoekers aan het jeugdtoneel komt deze titel wellicht bekend voor. Dit stuk is namelijk ooit al een keer door de jeugd opgevoerd. Het is een hilarisch blijspel in 2 bedrijven en is gebaseerd door het verhaal van Jeckyll & Hyde. De volwassenen brengen het stuk al half oktober op de planken omdat ze daarna meteen doorgaan met een spektakelstuk voor het 40-jarig jubileum in november 2018. Meer verklappen we daarover nog niet.

Geef een reactie