Doctor Jeckyll No place to Hyde

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondagmiddag 15 oktober is het weer zover. De volwassen-groep van “Onderlinge Vriendschap” brengt dan het stuk “Doctor Jeckyll No place to Hyde” op de bühne. Wellicht gaat er bij sommige van jullie een belletje rinkelen. Dit stuk is namelijk jaren geleden door de jeugdgroep van de vereniging uitgevoerd. De jeugdgroep bestaat inmiddels al weer meer dan 15 jaar. De tijd vliegt als je lol hebt. Dit leek ons een leuke gelegenheid om dit stuk nog een keer op de planken te brengen maar nu door de volwassengroep. Alle oud jeugdleden worden uitgenodigd voor de zaterdagavonduitvoering waarna we graag met ze herinneringen ophalen. Ben je een oud-jeugdspeler stuur dan snel een mail naar contact@onderlingevriendschap.nl zodat we je een uitnodiging met een vrijkaartje kunnen sturen. Ken je een oud jeugdspeler tip hem dan even. Natuurlijk kan iedereen komen kijken en genieten van deze fantastische komedie voor jong en oud. Een toneelstuk met de onvergetelijke humor van de schrijver Pat Cook. De vrijdagavond en zaterdagavond zullen om 20.00u van start gaan, de zondagmiddaguitvoering start om 14.00. Dus kom gezellig met het hele gezin kijken en neem opa en oma ook mee. De regie is in handen van een oud jeugdspeler namelijk Frank van den Hoogen. Noteer alvast de data. We spelen dit jaar namelijk wat eerder dan u van ons gewend bent. Dit omdat we volgend jaar als volwassengroep 40 jaar bestaan en daarvoor iets speciaals op de planken willen brengen.

Geef een reactie