Erelid May Leijssen

May Leijssen

Onlangs gaf May aan – om gezondheidsredenen – te stoppen met haar lidmaatschap bij Onderlinge Vriendschap. Zo’n trouw lid van de vereniging, die ze nog steeds een warm hart toedraagt, laten we natuurlijk niet zo maar vertrekken. May heeft jarenlang het secretariaat van de verenging tot in de puntjes verzorgd. En was sinds de heroprichting van Onderlinge Vriendschap lid van de vereniging. Met een bloemetje en een speciale Madame Kathy wijnfles is ze benoemd tot erelid van de vereniging.

We hopen dat ze snel weer een keer naar een uitvoering van Onderlinge Vriendschap kan komen kijken. Dat betekent dat het goed met May gaat maar ook goed met Onderlinge Vriendschap.

We hopen binnenkort te kunnen vermelden wat de plannen van Onderlinge Vriendschap zijn voor het komend jaar. Corona blijft nog even roet in het eten gooien maar wat in het vat zit verzuurt niet. Hopelijk tot snel May samen met Wim natuurlijk.