Het zit er weer op…

Na een geweldig ontvangen premiere zijn ook de uitvoeringen van 9 en 10 december met groot enthousiasme ontvangen. We kijken dan ook met een grote glimlach en trots terug op deze grootste productie. Een productie die anders was dan anders. Een productie waarbij veel gevergd werd. Niet alleen van de spelers maar ook van de decorbouwers (Harrie Reins en Wim Leijssen), onze man van Licht- en Geluid (Gerard Strijbosch ondersteunt door Theo Hendriks) die ervoor zorgde dat het stuk een geheel werd en dat de spelers goed te verstaan waren. Ook de grimeuses (Ellie en Lizette Egelmeers) hebben geweldig werk geleverd en zich kunnen uitleven op de karakters samen met Betsie van Kledingverhuur in Uden zorgden zij ervoor dat de spelers volledig in de huid van hun personage konden kruipen. Aan de reacties van het publiek is dit ook meer dan gelukt. De spelers en de regisseur Frank van den Hoogen hebben zelf dan ook zeer genoten. Van het spelen maar ook van de fijne reacties van het publiek. Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om te gaan kijken.. Bij deze alvast enkele foto’s. Binnenkort zal op de site de overige foto’s getoond worden zodat u toch nog een glimp kunt opvangen van hetgeen gemist hebt. Of om nog even na te genieten van hetgeen u gezien hebt.
Bij deze al een paar van deze foto’s. Iedereen die meegeholpen heeft met het realiseren van deze productie: Bedankt!

Tijdens de laatste avond is door onze eigen Barbier Paul v/d Zanden eigenhandig een naam uit de hoge hoed van Pirelli getrokken. Hierover binnenkort meer.

Geef een reactie