We gaan weer beginnen!

De zomerperiode loopt of zijn eind, dus starten de repetities weer. Hoewel de site doet vermoeden, dat we sinds de uitvoering van ‘Alle ballen op Bertha’ stil hebben gezeten, is het tegendeel waar!

Na de Carnaval zijn we volop gestart met het instuderen van de klucht ‘De vloek van Toetang en zijn Amon!’. Blijkbaar is een stuk met zo’n titel de Goden verzoeken! Tijdens de repetitieperiode hebben we , om een leuke en een minder leuke redenen, rolwisselingen moeten doorvoeren. Ondanks dat, zat de tekst en het spel er voor de zomerstop al heel goed in. Dat belooft wat! We gaan kijken of dit is blijven hangen en zetten dan de puntjes op de ‘I’.

Desondanks hopen we dat vloek inmiddels is opgeheven, zodat u op vrijdag 17, zaterdag 18 of vrijdag 24 november 2023 van deze geweldige klucht kunt gaan genieten. Hopelijk gaat u dan met buikpijn en pijne kaken van het lachen naar huis.

Binnenkort meer informatie over het stuk zelf. Voor nu kunnen we nog melden dat twee “gastspelers” deze toffe toneelclub TOV komen versterken.

Wie …? Tja, dat hoort u nog wel. Tot snel !