Zin in een lekker avondje lachen? Het kan nog! Op vrijdag 25 november zijn aan de kassa nog kaarten te verkrijgen!

Hieronder vind u een sneak previeuw. Dit wil je toch niet missen!

Kaarten aan de kassa op de uitvoeringsdatum zelf kosten 10 euro per stuk. U kunt met die kaarten vanaf 19.50 de zaal in. Aanvang van de avonden is 20.00 uur

Het stuk gaat over Bertha Wolters. Zij runt de plaatselijke kroeg. Een oud, bruin café waar Henk, Jan en Mieke bij het meubilair horen en zo’n beetje vastgeplakt zitten aan de bar. Je weet wel zo’n kroeg die zo in een dorpje als Wanroij zou kunnen staan.
Je kent het wel zo’n kroeg waar alles eigenlijk wel zijn gangetje gaat. Al gebeuren daar natuurlijk altijd van die onvoorziene dingen. Maar ja, dat is ook niet echt vreemd met een beetje een chaotische kroegbazin.
En een ober die het triljoenste huwelijksaanzoek voorbereid, en een hitsig dom blondje die kruiswoordpuzzels probeert te maken. Of die wanbetaler met zijn foute humor. Om nog maar niet te spreken van diegene die dag in dag uit aan je bar zit en waar je eigenlijk geen woord uit krijgt.
Ach, eigenlijk een gewone dag in een kroeg. Totdat er een telefoontje komt…