Wie o Wie weet waar in Wanroij een nieuw restaurant komt?

Heb jij gehoord waar dat nieuwe restaurant komt? Waar eerst Bij Ties zat zijn ze aan het verbouwen, komt daar een nieuw restaurant in? Er staan wat horecagelegenheden te koop, zou daar iets gaan gebeuren? Na de balkadvertentie in het “Wanroijs Nieuws” van 20 september gingen de speculaties los.

Inmiddels is bekend dat het nieuwe restaurant in Wanroij geopend wordt op het podium van “’t Wapen van Wanroij”. Tijdens de uitvoeringen van toneelvereniging “Onderlinge Vriendschap” op vrijdag 18 november, zaterdag 19 november en vrijdag 25 novermber 2022. Dan kunt u deze “famoeleuse restauratie” aanschouwen.

Bertha Wolters opent die dag haar restaurant met de bijzondere naam “De Warme Bal”. Wil je weten wie Bertha is en waarom haar restaurant deze naam heeft gekregen? Reserveer dan vanaf 1 oktober een kaartje via deze site.

Kaarten in de voorverkoop kosten 8 euro. Bovendien mag je dan al vanaf 19.30 uur de zaal in om een goed plaatsje te bemachtingen.

Kaarten aan de kassa op de uitvoeringsdagen zelf kosten 10 euro. Je mag dan vanaf 19.50 uur de zaal in.