“Aan vrouwen geen gebrek”.

De afgelopen vijf weken hebben jullie kennis kunnen maken met : Fleur, Madelief, Iris, Roos en Margriet. Wie van deze dames zal haar boer vinden? Dat is de grote vraag, die ons allen bezig houdt

Of gaat buurvrouw Nelleke er met de perfecte boer vandoor?

Naam: Nelleke

Leeftijd: 48

Beroep: Pension houdster van “de rode rammelaar”

Hobby’s: shoppen, flirten, mannen verleiden, paaldansen

Lievelingskleur: rood

Lievelingsboek: kamasutra voor beginners

Lievelingsmuziek: Tina Turner

Lievelingseten: Pasta met rode saus en gehaktballetjes.

Zoekt in een man: maar 1 ding, het heeft drie letters en je bent er nooit te oud voor.

Wellicht dat je een antwoord op die vraag krijgt tijdens de voorstellingen van “aan vrouwen geen gebrek”. Kaarten voor 15 en 16 november zijn alleen nog aan de kassa te verkrijgen a 10 euro per stuk. Voor de laatste voorstelling (vrijdag 22 november) kunt u nog tot zondag 17-11-2019 kaarten via de voorverkoop bestellen a 8 euro per stuk. Daarna zijn de kaarten alleen nog op de avond zelf aan de kassa te verkrijgen.

Vanaf 20.00 ’s avonds wordt u dan meegenomen in het wel en wee van het gezin Wouters. Moeder Ineke is een weduwe, die voor haar vijf dochters zorgt. Haar dochters hebben het goed thuis en wonen dan ook nog allemaal thuis. Wanneer Ineke haar buurvrouw Nelleke, houdster van pension “De rode rammelaar”, uit de brand wil helpen, is dat het startsein van een hilarische opeenstapeling van mooie, humoristische, grappige, romantische momenten.

Er komt een vader met zijn drie vrijgezellen zoons logeren bij het gezin Wouters omdat er een dubbele boeking is bij pension “De rode rammelaar”. De dochters zien hun kans schoon om zich van hun beste kant te laten zien aan de jonge boeren.

Wanneer de boeren in eerste instantie niet in gaan op de avances van de zusjes, roepen ze de hulp in van huisvriend Antonio. Maar of het daar allemaal zoveel beter van wordt? Om de hectiek helemaal compleet te maken zorgt postbode Henk regelmatig voor een vrolijke noot in huize Wouters.

En wat heeft de overleden vader Bertus nog voor invloed op al die dames in het huis?