Met zijn Allen voor …

40 jaar Onderlinge Vriendschap Het waren vier geweldige avonden waarbij niet alleen het publiek maar ook de vereniging heeft genoten. We willen via deze weg het publiek, de mensen achter de schermen en de sponsors hiervoor bedanken.
Op 29 november hebben de spelers zelf ook hun verrichtingen kunnen bekijken van De drie Musketiers. Net als het publiek kwamen we tot de conclusie dat we trots op onszelf als vereniging mogen zijn.  Het spel, de tekst, de kostuums, de grime, het decor met de mooie zwarte doeken, het licht en met name ook het geluid, het zicht vanaf de tribune: het klopte allemaal. Een 40-jarig jubileumwaardig. Wij genieten als vereniging nog even na met behulp van de vele foto’s die gemaakt zijn. Mocht u geen kaartje hebben kunnen bemachtigen kijk dan eens bij het kopje foto’s op deze site. Hierop staan binnenkort een compilatie van de uitvoeringen. Veel kijkplezier. In januari zullen we als vereniging ons beraden op de plannen voor 2019. Tot die tijd rusten we even uit en genieten van de feestmaand december. Prettige feestdagen en tot volgend jaar.