Het eerste weekend is uitverkocht!

Ook het tweede weekend begint al aardig vol te raken, voor beide avonden zijn ongeveer nog maar 20 kaarten te reserveren. Wacht dus niet te lang als u naar dit spektakel stuk ter ere van ons 40-jarig bestaan wilt komen kijken.

Als u de melding krijgt dat voor een bepaalde avond geen kaarten meer gereserveerd kunnen worden dan kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Mochten er plaatsen vrijkomen doordat ze niet binnen de afgesproken termijn zijn betaald dan nemen we contact met u op. Stuur hiervoor een mail naar eventmanager@onderlingevriendschap.nl met vermelding van de juiste datum en het aantal gewenste kaarten. Ook hier geldt wie het eerst komt het eerst maalt.

Voor de twee weekenden is de grote zaal van ’t Wapen van Wanroij omgetoverd tot een middeleeuws tafereel. Vanaf een tribune zit iedereen eerste rang. Aangezien het publiek deze keer op het podium mag zitten en de spelers in de zaal spelen is het aantal plaatsen per avond beperkt, max. 100 per avond. Natuurlijk zijn er ook plaatsen voor rolstolgebruikers. Ook dit aantal plaatsen is beperkt. Mocht u hier gebruik van willen maken vermeld dit dan op het reserveringsformulier bij “Opmerking”.

Nieuwsgierig naar de cast bekijk dan onderstaand overzicht