Mogen wij u voorstellen

Ongeveer een jaar geleden plaatste toneelvereniging “Onderlinge Vriendschap”, een advertentie in de regionale kranten met de vraag of er mensen een gastrol in ons nieuwe toneelstuk wilden vertolken.

Twee mensen reageerden op deze vraag. Dat waren Sjef Diebels en Dick van Goch. Sjef is woonachtig in Oeffelt maar zeker een bekende voor de Wanroijse mensen. Hij is opgegroeid in Wanroij en doet al jaren mee aan de pronkzitting in Wanroij. Dick is woonachtig in St. Anthonis, en ook Dick schittert op het podium in St. Anthonis tijdens de pronkzittingen. Beide heren hebben dus geen podiumvrees, maar de tak toneel is toch weer iets heel anders.

Sjef speelt Sweeney Todd, de hoofdrol van ons toneelstuk. Sweeney Todd is een barbier uit London. Hij dacht alles voor elkaar te hebben, een knappe vrouw en een pasgeboren dochter. Door een stomme fout, is hem alles afgepakt wat hem lief was. En hij werd verbannen uit London. Je kunt je een voorstelling maken van, wat dit met een man doet.

Dick speelt de statige Judge Turpin, een rechter die vooral goed voor zichzelf zorgde.

Wat Judge Turpin wil, is wet! Hij schakelt zijn mannetjes in om te zorgen dat hij krijgt wat hij wil.

Deze man van de wereldse wegen zorgde ervoor dat alles naar zijn hand gezet werd, vaak door zelf geen vieze handen te krijgen.

Wij zijn enorm blij dat deze twee heren de rollen van Sweeney Todd en Judge Turpin willen vertolken. En we kunnen jullie vermelden, het is meer dan gelukt.

Ben je benieuwd geworden naar deze twee sterren? Kom dan op 3, 9 en 10 december om 20.00 uur naar ’t Wapen van Wanroij. Omdat we per avond slechts 100 plaatsen beschikbaar hebben, is het raadzaam om kaarten online te bestellen en betalen via onze website: www.onderlingevriendschap.nl.

De voorkoop loopt goed. Vrijdag 9 december is al bijna uitverkocht, dus zorg dat je er snel bij bent.

En dat je niet teleurgesteld wordt.

Voor meer informatie check onze website of onze facebookpagina.

Geef een reactie