Sweeny Todd versus kapper Paul

Toneelvereniging “Onderlinge Vriendschap” speelt op 3,9,10 december a.s. een bewerking van Sweeney Todd, de duivelse barbier. Het toneelstuk zal gespeeld worden in het Wapen van Wanroij. ’t Wapen wordt hiervoor omgetoverd tot een straatbeeld van halverwege vorige eeuw in London.
Het decor zal niet alleen op het podium gemaakt worden, maar ook de zaal wordt erin mee genomen. Dit decor maakt het mogelijk om het publiek nog intenser mee te nemen in ons toneelstuk. Maar niet gevreesd, u blijft publiek en zult geen figurant van het toneelstuk zijn.

Sweeney Todd vertelt het verhaal over een barbier die van succesvolle barbier, door de uitspraak van een rechter alles in London achter zich moet laten. Wanneer hij na vele jaren terugkeert in London wil hij wraak nemen op alles en iedereen.
Zoals ieder jaar probeert toneelvereniging “Onderlinge Vriendschap” een prijsvraag te bedenken. Ook dit jaar hebben we getracht een ludieke actie, passende bij het thema te bedenken. En we denken dat het ons gelukt is.

Voor iedere uitvoering zijn 100 kaarten beschikbaar. We hebben dit jaar een online voorverkoop ingesteld. Al vele mensen hebben met succes gebruik gemaakt van de online voorverkoop.
Via www.onderlingevriendschap.nl bestelt u uw kaarten, waarna u via een overboeking de kaarten betaald. Uit alle mensen die hun kaarten online besteld en betaald hebben, trekken wij een winnaar. Maar wat wint de winnaar???

U zult na het lezen van de titel Sweeney Todd versus kapper Paul denken wat heeft Sweeney Todd te maken met kapper Paul?
Het beroep wat beide heren beoefenen dat schept een band.
Toneelvereniging “Onderlinge Vriendschap” heeft kapper Paul benaderd om, onze winnaar van de online voorverkoop een heuse MAKE-OVER te geven. Paul reageerde meteen enthousiast op dit voorstel. Hij stelt belangeloos een metamorfose voor de winnaar ter beschikking.
Hiervoor willen we Haarstudio Paul enorm bedanken.

We hopen u allen op 3,9 of 10 december terug te zien tijdens een van onze voorstellingen. De voorstellingen zullen iedere avond om 20.00u beginnen in het Wapen van Wanroij.
Voor ons promotiefilmpje, de online voorkoop en verdere informatie kunt u terecht op www.onderlingevriendschap.nl en onze facebookpagina.

Geef een reactie