De uitvoeringen van “de 3 Musketiers” zijn uitverkocht.

Bent u net te laat geweest met reserveren? 

Tijdens het 25-jarig jubileum van ’t Wapen van Wanroij kon u genieten van een kleine “sneak-preview”. Wilt u toch nog kans maken om te komen kijken? Laat u dan op de wachtlijst plaatsen. Mochten er plaatsen vrijkomen dan nemen wij contact met u op. Stuur hiervoor een mail naar eventmanager@onderlingevriendschap.nl

Misschien tot ziens tijdens een van de uitvoeringen en anders hopen we u volgend jaar te zien. 

Het eerste weekend is uitverkocht!

Ook het tweede weekend begint al aardig vol te raken, voor beide avonden zijn ongeveer nog maar 20 kaarten te reserveren. Wacht dus niet te lang als u naar dit spektakel stuk ter ere van ons 40-jarig bestaan wilt komen kijken.

Als u de melding krijgt dat voor een bepaalde avond geen kaarten meer gereserveerd kunnen worden dan kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Mochten er plaatsen vrijkomen doordat ze niet binnen de afgesproken termijn zijn betaald dan nemen we contact met u op. Stuur hiervoor een mail naar eventmanager@onderlingevriendschap.nl met vermelding van de juiste datum en het aantal gewenste kaarten. Ook hier geldt wie het eerst komt het eerst maalt.

Voor de twee weekenden is de grote zaal van ’t Wapen van Wanroij omgetoverd tot een middeleeuws tafereel. Vanaf een tribune zit iedereen eerste rang. Aangezien het publiek deze keer op het podium mag zitten en de spelers in de zaal spelen is het aantal plaatsen per avond beperkt, max. 100 per avond. Natuurlijk zijn er ook plaatsen voor rolstolgebruikers. Ook dit aantal plaatsen is beperkt. Mocht u hier gebruik van willen maken vermeld dit dan op het reserveringsformulier bij “Opmerking”.

Nieuwsgierig naar de cast bekijk dan onderstaand overzicht

Kaartverkoop verloopt voorspoedig!

Voor zaterdag 17 november 2018 zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar.  Ook de overige avonden beginnen al aardig vol te stromen. Wacht dus niet te lang, want “vol” is echt “vol”. In verband met de tribune kunnen er niet meer stoelen worden bijgezet.

Voorkom teleurstelling en bestel snel. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel het onderstaand previewfilmpje.

sneak preview

Wil je meer zien van Onderlinge Vriendschap? Bekijk dan eens de foto’s van onze vereniging via deze site. 

De kaartverkoop is gestart!

de cast met spelers, oud-spelers en gastspelers 

De kaartverkoop voor het spektakelstuk “de Drie Musketiers” is gestart. 

Kaarten voor deze 40-jarige jubileumuitvoering kunnen via deze site gereserveerd worden via de knop “voorverkoop”. Kies de juiste datum en de rest wijst zichzelf.

Aangezien het publiek deze keer op het podium mag zitten en de spelers in de zaal spelen is het aantal plaatsen per avond beperkt, max. 100 per avond. Natuurlijk zijn er ook plaatsen voor rolstolgebruikers. Ook dit aantal plaatsen is beperkt. Mocht u hier gebruik van willen maken vermeld dit dan op het reserveringsformulier bij “Opmerking”.

Het publiek neemt plaats op een tribune en zit daarom altijd eerste rang en kan genieten van een goed zicht op dit Kostuumstuk.